Bemutatkozás

S​ok évig dolgoztam az egyik legnagyobb reklámcégnél és azt tapasztaltam az ügyfelek sokszor nem szeretnének több szász oldalas katalógusból sem választani, mert teljesen egyedi elképzeléseik vannak. Ezzel tökéletesen egyet értek, hiszen egy céges ajándék arra szolgál, hogy szolgáltatásunk beleégjen ügyfeleink memóriájába. Erre alapozva hoztam létre a PendriveGuru-t, ahol szabadságot adunk a kreativitásnak.

Számomra fontos első osztályú termékekkel, odaadó munkát végeznem, hiszen pont az egyedi pendrive az a reklámajándék, mely elsőrangú helyet töltenek be ​cége marketing-kommunikációjában. Ha az egyedi pendrive gyönyörű és tökéletesen funkcionál az ügyfe​le könnyen újrarendel, továbbajánl​ja​ ismerőseinek is ​és jó referenciát ad. Ha viszont a pendrive-ról lekopik a logó, „elfelejti” a rámásolt adatot, akkor az ügyfele​i ​cégéről is megdöbbentő képet kapnak és könnyen a konkurenciához pártolnak.

Ezért adunk minden termékünkre Örök Élet garanciát is.

Mindig arra törekszem, hogy a vevő​ink​ visszakapják a befektetett pénzük értékét, és néha még annál is egy kicsit többet. Ez azt jelenti, hogy sohasem leszek gazdag, viszont nyugodtan fogok aludni éjszakánként. Ha valami nem a jó irányban halad, álmatlan éjszakáim vannak… Törődöm az elvégzett munka minőségével, és erre személyem ad garanciát.

Németh Rita, ügyvezető