10 okos indok egy logózott pendrive mellett

1. Egy logózott pendrive-nak nem a reklám értékét nézed, hanem a praktikusságát

1. Egy logózott pendrive-nak nem a reklám értékét nézed, hanem a praktikusságát

A jó reklám az, ami nem látszik annak. Amikor logózott pendrive-ot ajándékozol ügyfeled első sorban a kapott ajándék hasznosságát nézi és nem a reklám voltát.

2. Az élet minden területén használjuk, így tökéletes reklámajándék

Bárhová is menjünk, irodában, iskolában, otthon, útközben is jól jön egy pendrive. Hasznossága sokrétű.


3. Egy logózott pendrive akár 10 éven át tartó reklámfelületet biztosít

Egy megfelelő kapacitással bíró pendrive (8 GB-tól felfele) hosszú ideig folyamatos használatba fog kerülni. Az ügyfél hetente legalább 2x,3x használja akár 10 éven keresztül, így cégimázsod észrevétlenül és kitörölhetetlenül beleég memóriájába.

4. Legjobb ár-érték arányú reklámajándék

Logózott pendrive-ot már 1000 Ft-tól kaphatsz, ez megfelel, ha vennél egy tollkészletet (2 db tollal) egy hátizsákot, vagy egy esernyőt. Ugye te is érzed, hogy egy pendrive-ot lényegesen többet és tovább használhatunk…

5. Logózott pendrive-ra céges bemutatkozót, online katalógust is feltölthetsz rá

Az adatokat letörölhetetlenül, vagy letörölhető módon is fel tuduk másolni az adathordozóra, így sokkal több lehetőséged nyílik bemutatni céged, mintha csak a logót helyeznéd el adott terméken.

6. Kicsi, praktikus így bárhová magaddal viheted

Nem foglal sok helyet, egy kulcstartón is elfér, így mindig kéznél van, ha szükség van rá.

7. Cégedről innovatív, dinamikus benyomást kelt

Sokan nem tudnak kitörni a hagyományos toll, hűtőmágnes, jegyzettömb, nyomtatott katalógus bűvköréből. Pedig az informatikai forradalom korát éljük, ahol az első benyomás roppant sokat jelent. Egy pendrive a dinamizmust, napra készséget sugallja ügyfeled számára.

8. Logózott pendrive megmozdítja ügyfeledet – cselekvésre motivál

Bármi legyen is a feladata, egy pendrive cselekvésre buzdít. Motiválhatod vele ügyfeleidet a mihamarabbi rendelésre, a fizetési határidők betartására, a további termékek megvásárlására. De ugyanúgy megköszönheted egy pendrive-val az eddigi együttműködést és ajándékként is megfelelő egy konferencia, céges rendezvény zárásaként.

9. Bármilyen alkalomra, bármilyen formában adható

Léteznek fapados pendrive-ok, melyek kiállításon szóróajándékként kiválóak, viszont első osztályú, exkluzív változatukkal mindenkit lenyűgözhetsz. Végtelen színkombinációban és megjelenésben választhatóak. Roppant sokoldalú termék.

10. Tipikusan olyan termék, amelyből egy nem elég.

Hiába van már egy belőle, bármennyit jól jön. Legyen egy az autóban, egy amire csak a legfontosabb dokumentumok kerülnek, egy amit odaadhatunk barátainak ha a közös képeket cseréljük ki és egy amit csak munkára használunk.