A nagy kiállítási ellenőrző lista: hogyan kerüljük el a fejfájást készülődéskor

Az egyedi céges ajándékok szórakoztató és olcsó módját jelentik márkád népszerűsítésének a következő kiállításon. Gondolj csak bele – ki ne szeretne ingyen dolgokat kapni? A prémium tollaktól, a stresszlabdáig az egyedi reklám ajándékok osztogatása g

A nagy kiállítási ellenőrző lista: hogyan kerüljük el a fejfájást készülődéskor

A kiállítás forgatagában nem könnyű felhívni magadra a figyelmet, különösen, ha ez az első alkalom, hogy bepakolsz a bőröndödbe és útnak indulsz az egyik ilyen eseményre.

A körülötted örvénylő zaj és káosz ( és persze a nyomás, hogy új kapcsolatokat szerezz) sem könnyíti meg a dolgod. Mindezek alapján úgy tűnik szinte lehetetlen egy térdre kényszerítő erejű fejfájás nélkül összekészülni. Elvégre sok minden van, amit át kell gondolnod – attól kezdve, hogy mit fogsz viselni vagy, hogy biztosítanak-e majd ebédet a rendezvényen.

De mi lenne, ha azt mondanánk, itt és most mindent összeszedtünk, hogy sikeresen teljesítsd a nagy eseményt.

Ugyan azt nem tudjuk garantálni, hogy lesz ebéded, de a következő legjobb dolgot igen – a kiállítási tapasztalatok minden aspektusát tartalmazó ellenőrző listát.

A “Hogyan készüljünk fel a kiállításra” lista végigvezet a legfontosabb kiállítási mesterfogásokon.

Találsz majd olyan kérdéseket, amiket magadnak kell feltenned, továbbá tippeket és trükköket, hogy a pozitív, fájdalom mentes élmény garantált legyen.

Szóval készülj, hogy következő kiállításodat tiszta és higgadt fejjel szervezhesd meg!

Kezdd az alapokkal – a kiállítás előtt

Lefoglaltad a repülő jegyeket magad és csapatod számára?

Mekkora a kiállító standod, szükséged lesz székékre vagy asztalra?

Hány alkalmazott megy a kiállításra?

Sok minden van, amire oda kell figyelned, ha az első kiállításodról van szó.

Meg kell győződj róla, hogy sikerült standot foglalnod, elegendő kollégát kell magaddal vinned és persze izgalmas egyedi ajándékkal is készülj!

Arról nem is beszélve, hogy meg kell találnod a konferencia termet és gondoskodnod kell arról, hogy a nyüzsgő forgatagban is elég figyelemfelkeltő legyen a standod.

Egy félrelépés a díszítés és az egyedi reklámajándékok terén rossz benyomást közvetíthet az üzletedről.

Például egy fitnesz stúdió, amely gyűjthető sütis dobozokat ajánl egyedi ajándékként, nehezen nyerheti el a testmozgás szerelmeseinek figyelmét.

Merülj el a a teljes kiállítás ellenőrző listában és készülj a következő eseményre:

Itt az idő a csomagolásra – mit kell magaddal vinned

  • ollók
  • ragasztó szalag
  • aranyos kabala
  • seb tapasz
  • tűzőgép
  • hitelkártyák


Nyilvánvalóan hoznod kell alapvető pipere cikkeket, mint a fogkefe és dezodor. Végül is a legkevésbé sem szeretnéd, hogy az ügyfelek kimeneküljenek a standodból, miután megérezték a testszagodat.

Minden bizonnyal ennél jóval több dolgot kell figyelembe venned csomagoláskor.

Milyen szörnyű is lenne, ha a laptopod éppen a fantasztikusan begyakorolt cég bemutatód közepén halna meg? Meg kell tehát győződnöd, arról hogy pakoltál töltőt és számos más dolgot,ami életmentőnek bizonyulhat.

Ilyenek például az ollók, ragasztó szalag, vagy egészséges ellátmány energia szeletekből, hogy csak néhányat említsünk.

Sohasem biztonságos azt feltételezni, hogy a helyszínen mindent megtalálsz a standod feldíszítésére. Tartsd készenlétben saját eszközeidet és gondoskodj róla, hogy soha ne legyél éhes.

Ha bizonytalan vagy, mindig érdeklődhetsz előre telefonon.

Márkaépítés – egyedi reklámajándékokkal


-Milyen termékek reprezentálják legjobban a márkádat?

– Mennyi logózott ajándékra lesz szükséged?

– Mi a szállítási határidőd?

Az egyedi céges ajándékok szórakoztató és olcsó módját jelentik márkád népszerűsítésének a következő kiállításon. Gondolj csak bele – ki ne szeretne ingyen dolgokat kapni? A prémium tollaktól, a stresszlabdáig az egyedi reklám ajándékok osztogatása garantálja a standodnak kijáró figyelmet.

Képzeld csak el, hogy az ügyfelek egy ölre való hasznos holmival távoznak – mindegyiken a Te logóddal. Minden alkalommal, amikor a sresszlabdádat gyömöszölik, vagy lejegyeznek valamit a tőlekapott logózótt tollal arra gondolnak majd, milyen jól érezték magukat a kiállítási standodnál.

Domináld a kiállítást – dolgozz a standodon

Ügyelj a korai érkezésre és számolj a szállítási idővel

Viselj kényelmes lábbelit és készülj fel a hosszú napra

Készíts fényképeket a kiállítás előtt és közben

A kiállítások a megingathatatlan kitartás és ellenállóképesség próbái.

Azért, hogy nyerj az egész kiállítás alatt fenn kell tartanod az ügyfelek érdeklődését és elköteleződését.

Az ügyfelekkel és munkatársakkal készített képek posztolása a közösségi oldalakon mindenkit jó kedvre derít és megszünteti a nyomást. Ez a megfelelő pillanat, hogy bemutasd márkád személyiségét és hagyd, hogy az ügyfelek megismerjék a vállalkozásodat. Győződj meg arról, hogy korán érkezel és rendezni tudod a soraidat mielőtt a verseny megkezdődik. Képzeld csak el, hogy az erőlködéstől vöröslő arccal fújod fel a lufikat, miközben a szomszédos stand már teljesen elkészült és elkápráztatja az ügyfeleket. Ki korán kel, kuncsaftra lel.

Szinte már a célban – végső összefoglalás

Mi a terved a megmaradt egyedi reklámajándékokkal?

Nyomon követted az új kapcsolatokat?

Készíts jegyzeteket és tégy megfigyeléseket a következő évre készülve.

Gratulálok! Épp most élted túl az első kiállításodat. Elismerésre méltó az eddigi munkád, de még mindig van tennivaló. Ki kell még találnod, mihez akarsz kezdeni a megmaradt logózótt ajándékaiddal, fel kell venned a kapcsolatot az új ismerősökkel, és mérleget kell vonnod, hogy a jövő évi kiállítás még jobb lehessen.

Itt az idő a lazításra, a hibákból való tanulásra és persze tervek kovácsolására a következő alkalomra. Mindezek után megnyugodva lélegezhetsz majd fel.

márkádba vetett bizalommal és hasznos ellenőrző listánkkal mindened megvan, amire szükséged lehet egy sikeres esemény lebonyolításához.

A repülő jegyektől a tartalék akkumulátorig a legjobb úton haladsz afelé, hogy igazi kiállítási guru váljon belőled.

És ne feledd többet kínálunk mint csupán egy ellenőrző listát, a stressz okozta fejfájás elkerülésére.