Extrák, egyedi pendrive-od mellé

Milyen kiegészítőkkel kérd egyedi pendrive-od? EXTRÁK, ha már egyedi pendrive-ot vásárolsz:

EXTRÁK, ha már egyedi pendrive-ot vásárolsz:

Első körben természetesen a pendrive színe, anyaga, formája a döntő, azonban, ha mindezt már sikerült megbeszélnünk sok olyan szolgáltatás és kiegészítő van, amelyekkel az egyedi pendrive egy kicsit még különlegesebbé tehető, mint például egy elegáns díszdoboz…

Alább találod a listát a választható extrákról, amelyek kiválasztására lehetőséged van nálunk vásárolt egyedi pendrive-ok esetében.

Adatok előre feltöltése:

Csak küldd át e-mailben, vagy fájlfeltöltő oldalon keresztül a konferencia anyagát, katalógusodat, bemutatkozó anyagod és amikor kézhez kapod egyedi pendrive-od, már ott lesznek rajta a kért fájlok. A fájlfeltöltés 500 MB-ig ingyenes!

Írásvédelem:

Lehetővé teszi a feltöltött fájlok végleges rögzítését az egyedi pendrive-on, megakadályozva, hogy a végfelhasználó letörölje azokat. Ha az írásvédett anyag kevesebb, mint az egyedi pendrive kapacitása, a fennmaradó kapacitás természetesen tovább használható, tölthető fel a felhasználó saját fájljaival.

Pantone színválasztás:

Ne szorítsd magad korlátok közé, ha céglogód egyedi. Van lehetőség egyedi pendrive-od saját Pantone színre gyártására, így a pendrive test borítása pontosan megegyezik a céglogód színeivel. Ez az opció 100 db rendelésétől elérhető.

Automatikus futtatás:

Be lehet állítani, hogy amikor a felhasználó számítógéphez csatlakoztatja a pendrive-ot automatikusan a feltöltött fájl induljon el.

Webkulcs funkció:

Az egyedi pendrive csatlakoztatásakor, automatikusan a weblapod ugrik majd fel a felhasználónak.

Meghajtó címke:

Egy kis figyelmesség. Az egyedi pendrive személyre szabott névvel jelenik meg a számítógéphez való csatlakozáskor.

Díszdoboz:

Különböző típusú díszdobozokat kínálunk ügyfeleinknek: fa pendrive-hoz hozzá illő színű fa díszdobozt, fém pendrive-hoz ablakos díszdobozt, műanyag pendrive-hoz, egyedi pendrive-hoz mágneszáras elegáns díszdobozt. A díszdoboz kérés szerint szintén logózható. Itt találod választékunkat.

Nyakpántok és kulcstartók:

Egyedi pendrive-odat kiegészítheted nyakpánttal vagy kulcstartóval is.