Hogyan használd pontosan a fülhallgatód?

Ha van olyan kategóriája az egyedi reklámajándékoknak, ami sokat fejlődött az elmúlt években, az minden bizonnyal a technikai eszközök és kiegészítők kategóriája.

Ha van olyan kategóriája az egyedi reklámajándékoknak, ami sokat fejlődött az elmúlt években, az minden bizonnyal a technikai eszközök és kiegészítők kategóriája.

Manapság az olyan eszközök, mint az egyedi pendrive és más irodai és asztali eszközök a legnépszerűbb céges ajándéknak számítanak az egész világon. Mi magunk is láttuk már, ahogy néhány számítástechnikai kiegészítő népszerűsége szinte az egekbe szökött. Ahogy az emberek mindinkább hozzászoknak a tabletek, okos telefonok és a jó öreg asztali számítógépek mindennapos használatához (bár még mindig vannak, akik elutasítják őket), biztos lehetsz benne, hogy a számítástechnikai okos reklámajándékok népszerűsége csak emelkedni fog.

Így természetes, ha azt szeretnéd reklámajándékaid tartósak legyenek.

Ha szükséged van néhány egyszerű és gyors tippre, a legnépszerűbb céges ajándékok ápolásához, tárolásához vagy kíváncsi, hogyan kell győződhetsz meg működőképességükről olvass tovább:

Egyedi fülhallgató használata, tárolása

Kicsik, megfizethetők és szinte bármilyen eszközzel használhatók

A fül- és fejhallgatók a legnépszerűbb reklámajándékok közé tartoznak az olyan cégeknél, ahol az elektronikai eszközöket használó fogyasztókat szeretnék elérni, a marketing költségvetés kimerítése nélkül. Az egészben a legjobb, hogy a fejhallgatók ápolására vonatkozó legtöbb tanácsot (különösen a lejátszott zene erősségére vonatkozókat) olyan eszközökre is alkalmazhatjuk mint a Bluetooth hangszóró

Egyedi fülhallgató használat

Tárolás: Közülünk hányan bosszankodtak már azon, hogy a fej- vagy fülhallgatónk zsinórja egy kibogozhatatlan csomóvá vált alig néhány másodperccel azután, hogy letettük. Emögött a furcsaság mögött kutatások által igazolt termodinamikai okok rejtőznek. Sajnos ez megtörheti a vezetékeket és meglazíthatja a kapcsolatokat benne.

Az internet tele van tippekkel, hogyan csavard fel a kábeleidet. A mi kedvencünk a a nyolcas módszer, amivel a kábelt feltekered a hüvelykujjad és mutatóujjad köré, majd a végét lazán a nyolcas közepe köré tekered, hogy biztonságosan rögzítsd a kábelt. Természetesen bármikor vásárolhatsz egy egyedi vezeték tartót is hogy biztonságban tudhasd őket.

Tartsd biztonságosan a hangszórókat: Keress rá, a “nagy hangerő káros a hangszórókra” a Google-n és számos cikket olvashatsz róla, hogy a folyamatosan sugárzott zene bármely hangszórónál kisütheti a tekercseket és átalakítókat, ami torz, tompa hangot okoz. Ha ez még nem lenne elég, hogy meggyőzzünk téged és ügyfeleidet, hogy alacsonyan tartsd a hangerőt, sok cikket lehet olvasni arról is, hogy a fülhallgatón való hangos zenehallgatás mit tesz az ember hallásával.

Legalább egyszerű a megoldás, amely a fejhallgatódat és saját hallásodat is megvédi: a hangerőt legfeljebb 80%-ig tekerd fel és korlátozd a hallgatási időt. A 85 decibel alatti zenehallgatás biztonságosnak tekinthető a hallás szempontjából.

Van olyan felfogás, amely szerint a fejhallgató bejáratása érdekében órákon keresztül fehér zajt vagy véletlenszerű hangokat kell lejátszani a legjobb hangminőség elérése érdekében. Nincs meggyőző bizonyíték erre, de nem árt, ha sokféle különböző zenét játszatsz le a fej- vagy fülhallgatódon, amikor megkapod.

Egyedi fülhallgató használata– Tisztítás:

Nemcsak azért fontos, mert a rárakódó por és kosz károsan befolyásolja a hangminőséget, hanem mert a fej- és különösen fülhallgatók remek táptalajul szolgálhatnak a baktériumok számára, ami fülgyulladáshoz vezethet.

Akár egy száraz fogkefét is használhatsz az apró törmelékek eltávolítására a hangszóró hálószerű mélyedéseiből. Ha a fejhallgatódon puha bőrszerű réteg van a fülpárnákon vagy fülhallgatót használsz, akkor kevés szappanos meleg vízbe mártott ronggyal tudod megtisztítani (vigyázz és ne tegyél túl sok szappant a vízbe, nehogy nyomot hagyjon).

Ha a fejhallgatón eltávolítható habszivacs párnák vannak, óvatosan távolítsd el őket, nyomd egy tál szappanos vízbe majd öblítsd le vízzel és hagyd megszáradni a szabad levegőn. Akárhogy tisztítod is a fejhallgatódat, ne soha ne tedd vízbe azokat a részeket, amik nem puhák vagy eltávolíthatóak. Ha ebből a cikkből semmi mást nem jegyzel meg, azt az egyet tartsd észben, hogy a vizet és az elektromos áramköröket bölcsebb egymástól távol tartani.