Próbáltad már kimosni a pendriveod?

A PendriveGuru Magyarországon egyetlenként gyárt egyedi neves pendrive­okat. Ezek a pendrive­ok innovatív technológiával készülnek, 3D nyomtatással.

A PendriveGuru Magyarországon egyetlenként gyárt egyedi neves pendrive­okat. Ezek a pendrive­ok innovatív technológiával készülnek, 3D nyomtatással.

Egyedi neves pendrive

Nem csak az a jó hír, hogy ezek a vidám USB meghajtók 1 db­tól is rendelhetőek, hanem van még egy jó hírünk: A színes pendrive testek 100 %­ban környezetbarátok.

Miért is környezetbarát az egyedi neves pendrive?

A 3D nyomtatáshoz használt alapanyag a PLA, (Poly Lactic Acid), más néven politejsav.

Egy kis kémia óra azoknak akiket bővebben érdekel a PLA:

„A politejsav biológiai úton lebomló, hőre lágyuló műanyag, melyet növényekből állítanak elő.

Elsősorban magas keményítőtartalmú gabonafélékből lehet előállítani, tejsavas erjesztéssel és

polikondenzációval vagy pedig a dilaktid polimerizációjával.” Forrás: Wikipédia

Tehát a pendrive testek ebből az úgynevezett PLA anyagból készülnek, így 100%­ban környezetbarátok. Felmerülhet a kérdés, hogy akkor a pendrive­om is lebomlik majd pár év múlva?

A válasz határozott nem. Nem véletlenül adunk a pendrive testekre örök élet garanciát! Normál körülmények között a PLA nem bomlik, sőt UV álló anyag is. Ha apró darabokra vágnánk, majd betennénk a mosógépbe és 10 napon keresztül folyamatosan 60 Celsius fokon mosnánk, akkor persze nagy eséllyel beindulna a bomlás. Hétköznapi használat mellett erre sélyünk sincs, az egyedi neves pendrive­ok évekig használhatóak.

Nézd meg a PendriveGuru színes neves pendrive­jait!

Iratkozz fel hírlevelünkre

Személy