Legjobb power bank / külső akkumulátor

Legjobb power bank? Segítünk: mitől lehet több, egy power bank, mint hagyományos társai? Mennyi egy power bank valós kapacitása? Lehet-e repülőre vinni egy power bankot? Olvass tovább, megtudhatod...

Legjobb power bank-ot keresed? Segítünk!

Milyen plusz tulajdonsággal rendelkezhet power bank-od?

- A  gyorstöltős powerbankok még gyorsabb töltést biztosítanak bármilyen eszköz számára.

- Kérsz-e vezeték nélküli töltési lehetőséget power bankodhoz? A wireless töltési lehetőség lehetővé teszi a támogatott eszközök feltöltését mindössze a powerbankhoz történő érintéssel. Helyezd rá telefonod a power bank érintkezőjéhez

- A  napelemes power bank a napelemes panelen keresztül, napenergia felhasználásával hajtja végre a töltést. Teljesen környezetbarát, bár feltöltése hosszabb időt vesz igénybe.

- A kétkimenetes powerbankok két eszköz egyidejű töltését is lehetővé teszik. Általában 5000 mAh vagy afölötti készülékeken már két kimenet található.

Az IP védelem szintje határozza meg, hogy a powerbank milyen mértékben képes ellenállni a sérüléseknek és a folyadékoknak, nedvességnek.

- Kérsz-e LED kijelzőt power bankodra: A LED diódák és a kijelző mutatja meg a powerbank vagy a csatlakoztatott eszköz töltöttségi szintjét.

+1 KIEMELT TULAJDONSÁG: Rendeld power bankod egyedi logóval, cégemblémád jól láthatóan feliratozzuk a nálunk forgalmazott összes power bankra!


Legjobb power bankot akkor találod meg, ha elvégzed ezt az egyszerű számítást:

Példa a power bank használható kapacitásának kiszámítására

Egy power bank 30000mah kapacitású akkumulátora 3,7V-os feszültséggel rendelkezik. USB csatlakozón és 5 Volton keresztül való töltés esetén a használható kapacitás 22 200 mAh-ra csökken a hatékonyság figyelembevétele nélkül. A valós kapacitás tehát: 30 000 / 3,7 * 5 = 22 200 mAh.

A fent említett powerbank akkumulátorának hatékonysága 80%-os. A hatékonyság figyelembevétele után a powerbank eredményül kapott és ténylegesen használható kapacitása 17 760 mAh, amely 59,2%-a a gyártó által megadott kapacitásnak.

A kimeneti áram határozza meg a külső akkumulátor töltési sebességet

Minél nagyobb egy powerbank kimeneti árama és annak USB kimeneti portja, annál gyorsabban fogja tölteni a készülékedet. Az 1A kimeneti áramú powerbankok kisebb eszközök alacsony kapacitású akkumulátorait képesek feltölteni, míg a 2,1A-nél nagyobb kimeneti árammal bíró powerbankok telefonok, tabletek és laptopok gyorstöltéséhez alkalmasak.


Powerbank a repülőre? Csak a kézipoggyászban!

Repülővel fogsz utazni? Jusson eszedbe, hogy powerbank csak akkor lehet nálad, ha a kézipoggyászodban tartod. A powerbankok megengedett maximális kapacitása légitársaságtól függően eltérő lehet. Tehát, ha magaddal akarod vinni a gépre, ne felejtsd el ellenőrizni, hogy jó helyre raktad-e a hordozható telefontöltő vagy gyorsindító powerbank készülékedet.


Iratkozz fel hírlevelünkre

Személy