Milyen egyedi pendrive-ot ajándékozzak?

Sok kampány tervezésénél felmerül a kérdés, mekkora kapacitással ajándékozzunk egyedi pendrive-ot. Íme egy kis áttekintés:

Sok kampány tervezésénél felmerül a kérdés, mekkora kapacitással ajándékozzunk egyedi pendrive-ot. Íme egy kis áttekintés:

1 Gb – Azoknak éri meg, akik csak egy reprezentációs anyagot szeretnének adni egyedi pendrive-on ügyfeleiknek. Ráfér egy rövid cégbemutató, marketing anyag. Konkrét kis méretű fájlok feltöltésére megfelelő, pl. röntgen képek, tanulmányok, fordítási anyagok esetleg egy ejtőernyős ugrás felvétele…

Ügyfelünk később nem fogja használni, elteszi a fiókba.

2 Gb – Használhatósága megegyezik az 1 Gb-oséval. Ha a feltölteni kívánt anyag mérete meghaladja az 1 Gb-ot akkor érdemes a felette lévő kategóriás egyedi pendrive-ra váltani. Ügyfelünk viszont valószínűleg nem fogja használni a még fennmaradó tárkapacitást, hiszen könnyen és gyakran szembesülhet a ténnyel: Nincs elég memória!

4 Gb – Itt már nagyobb tárkapacitással gazdálkodhatunk, melynek előnyét élvezhetjük. Sokszor több pendrive-val is rendelkezünk és a 4 Gb-os kategória az, ami mindig kéznél lehet. Letöltünk egy zenei albumot és az autóban ezzel hallgatjuk. Felmásolunk rá egy filmet, a TV-be helyezve ezen nézzük meg. Felrakunk rá egy prezentációs anyagot, melyet az előadáson bemutatunk… Egy 4 Gb-os egyedi pendrive-nak mindenki örül.

8 Gb – Ez a kapacitású reklám pendrive már jó eséllyel lesz mindig kéznél, kulcstartónkon, táskánkban, zsebünkben. Számos tananyag, filmek HD minőségben, több fénykép, grafikai fájlok, nélkülözhetetlen anyagok kerülnek erre az adathordozóra.

16 Gb – Az ilyen egyedi pendrive-hoz kimondottan ragaszkodni fogunk. Barátainknak csak a legvégső esetben adjuk kölcsön, hiszen annyi fontos információ rákerül, hogy nélkülözhetetlenné válik mindennapjainkban. 16 Gb-os pendrive-ot megfontolandó 3.0-ás csatlakozással választani, hiszen a fájlátvitel gyorsasága a duplájára nőhet 2.0-ás társával szemben.

32 Gb – Minden, ami szem szájnak ingere.:) Ha 32 Gb-os adathordozót tervezünk ajándékozni figyeljünk, hogy biztonságos legyen. Célszerű kulcskarikával, nyakpánttal felszerelni, hogy minél közelebb érezhessük magunkhoz! A 3.0-ás csatlakozás kötelező

64 Gb – Minden ami szem szájnak ingere és még annál is több! A 3.0-ás csatlakozás kötelező

128 GB-256 GB -  Az egyedi pendrive-ok csúcskategóriája, igazi STÁTUSSZIMBÓLUM.


Iratkozz fel hírlevelünkre

Személy