Mit az az 5 dolog, amit tudni érdemes a reklámajándék szakmáról.

Mi az a dolog, amiről a szakmádban mindenkinek tudnia kéne? Gondolj bele mennyire egyszerű lenne a piaci jelenlét, ha mindenki tisztában lenne a szakmád csúcsával....

Te milyen iparágban mozogsz? Fotós vagy? Gyártó céget vezetsz, esetleg magánklinikát üzemeltetsz? Nem lenne könnyebb a megjelenésed, ha az újonann betévedt érdeklődő tudná, hogy attól, még hogy egy embernek van egy fényképezőgépe, még nem fotógráfus? Hogy ha vett egy 3D nyomtatót, attól még nem gyártási üzemet működtet vagy épp ha gyors és precíz betegellátáshoz szeretne jutni, akkot nem épp a háziorvos, akihez először fordulnia kell?

Eláruljuk Neked most miben rejlik a reklámajándékok rákfenéje. 5 dolog amit eddig még nem tudtál az egyedi reklámajándékokról!

1. Minden cég költ marketingre, aki szeretne belépni egy új piacra, vagy megmaradni ott. A reklámra költött pénz fele kidobott pénz, no de melyik fele az?

2. Te mit jegyezel meg jobban? Ha a postaládádban landol egy bemutatkozó prospektus, ha a Facebookon átgörgetsz egy hírdetésen, vagy ha kezedbe veszel egy cégnévvel ellátott egyedi pendrive-ot, amit aztán magaddal is vihetsz, használhatod azt?

3. Tudtad-e hogy nem a céged profiljához illeszkedő reklámajándékot kell választanod, hanem olyan egyedi ajándékban gondolkozz, amire az ügyfeled vágyik?

4. A CD-k/DVD-k kora már rég lejárt, a pendrive-ot is sok esetben felválthatod a felhő szolgáltatással... Node mit adsz akkor az ügyfeled kezébe? Mi az amivel távozik egy találkozóról Veled, vagy épp egy megrendelést követően... Elengeded egy "Köszönjük, hogy nálunk vásárolt" felirattal, amit a számlára nyomtatsz?

5. Mikor adhatsz egyedi ajándéktárgyakat? Gondold át, van-e egy szuper jó szolgáltatásod, amit kiemelhetsz egyedi reklámajándékkal, esetleg van egy terméked, melynek ajánlatát pendrive-on adod át. Elkészült felvételeket, dokumentumokat, leleteket, oktatási anyagokat add át egyedi pendrive-on. Hangos könyv, zenekiadásra egyedi pendrive megfelelő lehet, de még a nyári tábor képeit is stílszerű egyedi pendrive-on továbbítani a kíváncsi szülőknek. 

Amit a reklámajándékon gondolkodó, választó ügyfélnek mindenképp tudnia kéne: Döntsön OKOSAN, olyan céges ajándékra költsön, aminek ügyfele örül és folyamatosan használja. Ha az egyedi ajándékot folyamatosan az ügyfél szeme előtt van - kérted, hogy nyomtassuk rá logódat, az ügyfél használat közben folyamatosan "rád és cégedre gondol" Ez egy rejtett reklám lehetőség, mellyel mindenkinek tudnia kell élni.

Válassz termékeink közül - Mosolygós reklámajándékok - PendriveGuru.hu

Iratkozz fel hírlevelünkre

Személy