Mit mondanak a szkeptikusok a reklám pendrive-ról, és miért nincs igazuk?

Vajon igaz-e: „ Nem a reklám pendrive miatt veszik meg a termékemet, hanem mert az alapból jó”

1. „ Nem a reklám pendrive miatt veszik meg a termékemet, hanem mert az alapból jó”

Tény, ha terméked vagy szolgáltatásod színvonalon aluli, minőségtelen, csak egy pendrive nem fogja fellendíteni forgalmadat. Viszont ha terméked, céged szolgáltatása vonzó, egy mellé adott plusz ajándék kiemel a konkurenseid közül. Egy ajándék egyedi pendrive-nak köszönhetően ügyfeled szeretettel gondol cégedre, továbbajánl barátainak, ismerőseinek és máskor is nálad fog vásárolni. Így még több potenciális vevőd lesz, nő céged profitja.

2. „A reklám pendrive kicsi, könnyen elveszik”

Ez a probléma könnyen kiküszöbölhető egy praktikus kulcskarikával, mely karabinerben végződik. Így a pendrive mindig nálunk van, hiszen a kulcsunkat mindig magunknál tartjuk és könnyen, le-fel szerelhető a kulcskarikára. Továbbá ki ne vigyázna egy egyedi, szép pendrive-ra?

3 „ Nem biztos, hogy egy pendrive a legjobb reklámajándék, inkább a szokásos tollat, hűtőmágnest és logózott jegyzetfüzetet választom.”

Ez is egy megoldás, viszont így szinte ugyanazt az összeget elköltöd és mégis olyan reklámtárgyat adsz, mely 1 éven belül a kukában vagy a fiók aljában köt ki. Egy ajándék egyedi kártya pendrive-ot ügyfeled akár 5-10 évig is használ (memóriakapacitástól függően), míg egy jegyzetfüzet körülbelül 2-3 hónapig jelent reklámfelületet. Valóban ez a célod?

4. „Az Önök reklám pendrive-ja túl drága, kaptam olcsóbb ajánlatot”

Teljes mértékben egyetértek azzal, ha több helyről kérsz be ajánlatot – minden körültekintő, megfontolt cég ezt teszi. Viszont a mi ajánlatunk nem a legolcsóbb, nem bonyolódunk „Baumax-os” árgaranciába – „Mutasd be az olcsóbb terméket és mi még olcsóbban adjuk”. Nem ebben a csapatban focizunk. Hisszük, ha valami olcsó, azzal az eladó valamit kompenzálni akar… Te döntöd el mit… Azonban cserébe a legmegbízhatóbb, legjobb árérték arányú egyedi ajándékot kapod, melyre Örök Élet garanciát vállalunk.

5. „Senki nem használ már reklám pendrive-ot a Felhő alapú kommunikáció miatt.”

A Felhő alapú kommunikáció, illetve a Google Drive fájlmegosztás valóban praktikus dolog. Viszont használatuk összetett. Telepített program kell hozzá, mind a küldő, mind a fogadó fél részéről. Aktív, gyors internetkapcsolattal kell használatukhoz rendelkezni. Egy egyedi pendrive használata sokrétűbb: autóban zenehalgatáshoz, TV-n filmnézéshez, fényképek, dokumentumok átviteléhez egyszerűbben használható.